Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2006 15:20 - Пиенето замести секса
Автор: alex4o Категория: Забавление   
Прочетен: 1457 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.11.2006 15:28


image110 000 души (средна възраст 19-20 години) на едно място в продължение на 8 дни. Плюс неограничени количества алкохол и уникална музикална атмосфера. Това най-кратко беше ситуацията на най-големия музикален европейски фестивал Роскилде.

При толкова много млада човешка плът накуп, първата мисъл е за неспиращ секс. Да, ама друг път. Оказва се, че скандинавците обичат да разпускат предимно на концерт с много, много, много пиене. Или поне тези на Роскилде.


Time goes by, so slowly, so fun...Снимка: Dnes.bg

„Пич, просто сме се събрали с компанията и така си поркаме. Ако стане нещо, ще е яко, ама на кой са му притрябвали кучки точно пък сега...“, реди в откровен разговор 19-годишният датчанин Томас, който е дошъл с компанията си от Копенхаген.

Запознаваме се край един от огньовете, разположени из огромните къмпинги на фестивала, които наистина приличат на бойно поле от Втората световна война, както ги оприличи една червенокоса българска приятелка.

Тези огньове със скари са направени да се печат разни наденици и мръвки, а са и център за „социализация“ на тълпите. Около пламъците са насядали невероятно красиви руси създания.

Томас е доста як и привлекателен момък и, ако беше в България, щеше да бъде обявен моменталически за секс икона.

На русокосите мацки около огъня обаче не им прави никакво впечатление, тъй като всички пичове са яки, руси и огромни колкото него. Това обаче не означава, че тъмните балкански субекти като мен имат по-голям шанс.

Всъщност скандинавските девойки са доста нападателни и ако си харесат някой, просто отиват и му казват. Проблемът обаче е, че явно всички готини скандинавски пеперуди са дошли да си пийнат. Мъжете също. Така че единственият секс е по случайност или ако някой е дошъл с гаджето си.

Томас ме запознава с някаква негова приятелка. Пита ме откъде съм.

- България, казвам аз.

- А,а,а Унгария, казва жизнерадостно мацката.

- Не, България...

- А, а,а,а... (празен поглед).

- Това е в Източна Европа, северно от Гърция

- А, а, а,а до Швейцария.

Де да беше до Швейцария. Все пак реакцията е ок, защото в повечето случаи думата България и Източна Европа предизвикваше нервен пристъп у датчанките.

Русокосата отличничка по география се казва Карин. Питам я как е сексът и й обяснявам, че просто питам, не е свалка.

„А, а, а. О. Аз искам да си пийна. А и скъсах с приятеля си. Обаче една моя приятелка много иска. Обаче се напи. Боже, къде ли е?“

На концертите и на електронните партита на фестивала ситуацията не е по-различна. Сексът не е самоцел за хората, дошли на Роскилде. Нито пък да се напият до припадък. По скоро да се забавляват. Шумно, крещейки, викайки, въргаляйки се в прахта и в калта.

През целия фестивал полицията не е регистрирала нито едно сбиване. Повтарям, нито едно сбиване. Кражбите са почти никакви. Звучи невероятно.

Толкова много „говеда“ и крещене и супер мирни хора. Не е чудно, че мацките пишкаха, където им падне, без да се притесняват, че някой ще им направи нещо.

„О, не знам, защо трябва да си мисля за секс, когато се забавлявам. Ако се случи, ще е ок. Да, да, айде ела да пийнем в палатката“, каза приятелка на Карин. Също датчанка, но от тези с дръпнатите очи. Май е от Тайланд или Камбоджа, тоест родителите й. Но си е датчанка, естествено.

Е, пийнахме. Поздрави от Втората световна. 


P.S. Ще видим как ще е през 2007 г. хехе:) Чакайте коментра пак от мясото на събитието:)




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alex4o
Категория: Забавление
Прочетен: 340110
Постинги: 40
Коментари: 378
Гласове: 2189
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930