Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2007 18:58 - Да нашибаш абитуриент
Автор: alex4o Категория: Забавление   
Прочетен: 6858 Коментари: 15 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1, 2, 3, 4, 5, 6 и така до към 12. Както стреснато ми сподели една чуждестранна приятелка, като слуша как се дерат нашенските абитуриенти, все едно присъства на стартово излитане на совалка. Така е, не са бошлаф, я.
И совалка ще надвикат, ако трябва и със совалка на бал ще дойдат, ще надпият и руски алкохолик в депресия и ще направят по 300 оборота в минута с все балните ролки под трелите на някоя ориенталска вакханалия.

Не е лесно да си абитуриент, да ви кажа. През ушите ми през последните месеци минаха най-различни реплики и тюхкания на обзети от абитуриентска треска завършващи същества:

”Ох, не мога да намеря искрящо синьо със елмазени капки за роклята, ама тя Дияна (или Лили, Мария, Пенка или Гвендолин, в зависимост, n-на брой лирически бални конкурентки) ще има перлени обеци със златен обков и гравирани газели върху тях, таа риза мноо селско ми стои, еба си, и искам новата М-класа, щото оня боклук ще дойде с кадилака на братото си..”. И горе долу такива.

Не е лесно, ще знаете. Едни драми, едни тежнения. Но са много мили абиту-тата като се накачат на колите. Стига да не хвърчат от джамовете ще е супер. Може би трябва да ги завързват с разни вериги, за по-сигурно. И ще се веят вериги, балони, а чужденците ще си помислят, че цялата ни младеж е садо-мазо покварена. Бий мъ, обичам та, мой абитуриентино.

На един светофар ме накараха да викам с тях, беше една веселба, даже ме напоиха с уиски през автомобилния прозорец. 1, 2, 3, пийни си, копеле, къл-къл. Копелето за малко да се задави, тъй като идваше от плуване и изтощения му организъм за малко да се изхвърли връз новия абитуриентки костюм.

„Ае, супер, а, честито. Ае, браточка и на тебе як бал. Да си изкараш супер.“. Ами, уха, уха. Супер ще си изкарам, аз си викам на поелия един гълток мозък. Само дето моя бал беше преди посещението на Бил Клинтън у назе, пък то сега Джордж сте идва. Та такива работи. Няма значение, важното е че съм неостаряващ в младите абитуриентски очи.

След абитуриенските вълнения обаче настъпват истинските откровения. Не знам дали сте виждали абитуриенти в ранните сутрешни часове, но си е гледка.

Балните рокли се въргалят в прахта (или в калта, че напоследък си е доста дъждовно), но нежните ръчици стискат зверски бутилката. Главиците с прическите се клатят и от време на време се сещат да викат 1, 2, 3 и ако крясъкът не им докара нов вомитус или гастроезофагален рефлукс, всичко е наред.

На момците им е по-лесно. Те на токчета не ходят. Е, някои може и да ходят, ама аз такива не съм видял.

Цялото празнуване по принцип завършва в някое денонощно местенце за хранене, тъй като алкохолния (и един друг стимулиращ) глад не дава мира на стомашните сокове. Трябва да се мели.

Та по случайност в една луда и недъждовна абитуриентска нощ се озовавам в подобно заведение. Кичнато в центъра на София. Прокрадвам се по стълбите нагоре, а сервитьорката ме спира „Вие накъде“ и ни гледа подозрително с едно приятелче. Ами да хапнем, или всичко е резерве за абитуриенти? „Не е. Много е късно вече, беше резервирано“, троснато обяснява момата. Е, значи да хапнем. "Заповядайте, де".

Сигурно ни мисли за абитуриенти. Френдът с мен имаше рожден ден, който бе надлежно изпразнуван и така с торбата подаръци решихме и ние да хапнем.

Настаняваме се ние на маса. Около нас море - море от млада абитуриентска плът. Приятелят тросва подаръците си на масата. Всъщност те са едни ексцентрични. Ама такива му ги взехме, той е ексцентричен момък.

И така кротко на масичката до салатката с броколи си седят кожен бич, кожени белезници и една гривна (пак кожена) с череп и кости. Какво да се прави, сега.

Явно обаче подаръците привличат вниманието на абитуриентските души от съседната маса. Двама момъци и една руса мацка. Единият момък е пиян-залян, другият е ок, мацката гледа страстно.

Моя приятел и той е пийнал един такъв. И така както си седим, пичът на дърво от съседната маса се обръща към нас с въпроса. „Момчета, какви са тия неща, бе“.

Какви са, викам си, гюведже по кюстендилски и огнеупорен ямурлук. Френдът обаче, вика – бич, копеле, бич. Ц, ц, ц. Мацката се пули. Сервитьорката се пули. Околността се пули.

"Искаш ли да те нашибам?", пита рожденикът. „Да, ае после да ви вода в една хотелска стая и да се шибаме", отвръща навито субектът. В смисъл с бича, не друго, какво си помислихте.

Е, па чудно. Ще завършим вечерта в дружно кожено шибане, за което аз си мечтая от детските си години. На Филип, рожденикът, обаче такива не му минават.

Като взе, че стана, и прикова клетника на стола с кожените белезници. Онзи обаче се кефи. Е, страшно, страшно.

Русата седи и продължава да се пули. Барманът ще си глътне канелката за наливната бира. Сервитьорката мига и се чуди дали да не се метне в пицата с шунка, дето я носи.

За да прекратим драмите, Филип го развързва. Онзи обаче явно има нужда от хард изява. След като предложи на нас да ни води и да се шибаме в хотелската стая, предложи и на сервитьорката. Вероятно е предложил и на чистачката.

Ние хрупаме, но той продължава да иска да бъде шибан. Ех, ех. Знаех си аз, че тоя бич не е хубаво нещо. Филип обаче е безкомпромисен. Стана и нашиба клетника. Фипил шиба, онзи пищи от кеф.

Е, край влезнахме в аналите. Гледам аз гледката и се чудя как да се прикрия под мизерно парче броколи.

„Шибай, шибай“, вика онзи. Барманът не се вижда. Народът с рокли и костюми гледа към нас. И така няколко минути. Садо-мазо, к"во да ви кажа.

Накрая всички са доволни. Абитуриентът се кефи и реди, много яко копеле, и-ха, а-ха. Филип си е пробвал бича, а и ходенето в хотелски стаи се размина.

Тройката плаща и се изнася. Ние хрупаме и сме героите на вечерта. Представям си как всички абитуриенти ще тръгнат с аксесоар бич. И кожени белезници. И-ха.

Моля, ви, шибането без взети безопасни мерки е опасно. Не се шибайте на голо. И след тежка консумация на алкохол. Честито завършване.


Тагове:   абитуриент,   нашибаш,


Гласувай:
0



1. dusha - хахах
31.05.2007 19:25
Много весел постинг:) Разсмя ме:))) Поздрави:)
цитирай
2. tessy - много готско си го разказал,
31.05.2007 19:44
те абитуриентите са една друга порода. И верно, че алкохола не е хубаво нещо... :))))
Поздрави...
цитирай
3. betoveni - Е небях чувал
31.05.2007 19:47
подобна история,направо сте били за скрита камера.Неми се е случвало такова дивашко нещо.
цитирай
4. estrella - К амшициии
31.05.2007 21:11
броколииии, оп оп! Ше зема да завърша още един път, да знайш, хахаха
цитирай
5. eleni - оооооооо, ти, прекрасен човек
31.05.2007 23:12
оправи ми абсолютно шибаното (да, тва е най-точната дума) настроение и сега се хиля кат тиква:))))

цитирай
6. анонимен - е и?+тъпичко е!
01.06.2007 10:10
да!
цитирай
7. ellesmera - :)
01.06.2007 11:09
Много хубаво разказче....based on reality :D
цитирай
8. indreal - Какви абитуренти?!
01.06.2007 11:30
Та те са си чисти аборигенти!
цитирай
9. анонимен - Страхотна случка!
01.06.2007 15:32
При условие, че компанията е била толкова напоркана, радвай се, че не сте почнали да се шибате с броколи и да хрупате парченца от бича :)

BORIME4KA
http://psabev.info
цитирай
10. sunset - Упс! :)
01.06.2007 17:41
С две ръце подкрепям Естрея!!! :))) Ах-ах-ах...
Алексчо, честит 1 юни, кака!!! :)))
цитирай
11. darkanion - браво, alex4o,
01.06.2007 20:06
мн яко ме развесели... макар всичко да е .."странно" :) за края на историята говоря...
цитирай
12. анонимен - уоу
01.06.2007 22:50
уоу,незнам дали е истина но е много добре разказанов стил Ървин Уелш.браво
цитирай
13. dakota - alex- що?
02.06.2007 17:23
...
цитирай
14. tera - Готино си го написал, голем смех!
02.06.2007 21:01
Ама ми се струва, че 70% някъде си е чисто въображение, ама нали и категорията си е за забавление, така че си е ОК! :)))
цитирай
15. taralejkite - :)
02.07.2007 22:21
"Гледам аз гледката и се чудя как да се прикрия под мизерно парче броколи."
Риспект :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alex4o
Категория: Забавление
Прочетен: 339572
Постинги: 40
Коментари: 378
Гласове: 2189
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031