Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2007 16:49 - Гащи в нивата, или ирландското и припадналата камериерка
Автор: alex4o Категория: Забавление   
Прочетен: 5410 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 13.08.2007 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Тежки дни се преживяват напоследък. Жеги, дъждове, жеги. Па и една работа като те затрупа, като запищи и жената (мъжо респективно), и едни такива – казвам ви – не се издържа.

Хубаво е, че като е лято от време на време има разни купони по морето. Сещат се добри хора и вдигат хубави, едни такива партита, по родното Черноморие, та да идеш и да си отдъхнеш.
По скоро да останеш бездиханен и затрупан в пясъка като прелъстен щраус, но сега както дойде, пък няма да плета брюжка дантела на морето, я.

Много тежко ви казвам. Затова се решава – уикенда на морето. Събираме последните финанси, опразват се дебитни, кредитни -който каквито карти има, взимат се парите за черни дни (и нощи) и се тръгва.

След като миналата седмица италианската ни дива за малко да ни зареже по пътя, сега се молим всичко да е наред и се мятаме връз морните й четириколесия и отпрашваме към Слънчев бряг.

Малко е тесничко от началото, защото сме петима, но това е положението, трябва да се извозва народа по разни дестинации. Тоест трябва да свалим един пич на Пазарджик. И тъй като е особено близък на шофьорката, се мята отпред а, ние останалия плебс, оставаме благородно сгушени отзад, преплитайки тела в пози, от които Кама Сутра би трябвало да позеленее от яд и да получи статут на детска книжка.

Така е. Прощаваме на пича, защото го харесваме и сме благородни, пък и Пазарджик си е близо, до към Горубляне е вече, кажи речи.

За да се преодолее наблъскването на пътниците, километрите, да се вдигне адреналина, абе да се вдигне там всичко каквото има да се вдига, взимаме една бутилка уиски и бадеми. Шофьорката не е включена. Както биха казали в един култов бе ге филм „Стига простотии бе тате“.

Да се преодолява дългия път със скоч и бадеми ме научи прилежно асистентката ми по културна антропология. Всъщност тя ме научи в неформална обстановка, сега нали не си мислите, че упражненията по тази култова дисциплина протичат в думкане на големи и малки и терзания как би вплел Мирча Елиаде силиконова поп фолк бомба у Кайена в продължението на „Мефистофел и Андрогина“, да речем.

За съжаление нещо не успях да открия правилния скоч и се взе ирландско. Tullamore Dew Грешен избор. Специално това ирландско дето е от сурова страна, пък е меко, направо направи сурови нещата и за тримата клетници дето го пиеха (четвъртият дето слезе в Пазарджик не ползваше алкохол, колко предвидливо от негова страна).

Не сурови, а направо голям шит. Буквално. Най-вече пък за мен, дето се клатех на предната седалка, предизвиквайки ускорена перисталтика под стонове на някаква негърка.

„Only you can make me feel...“. Само ти, мое ирландско, може да ме накараш да разбера какво означава зор голям.

Та нещата станаха зле. Мисля, че маркирахме всички бензиностанции от Стара Загора докъм морето. Сурова страна ви казвам.

Последната маркировка беше най-тежка. Толкова тежка, че заради тежки съмнения зарязах скъпите си гащи в близката нива, защото до бензиностанция не се стигна.

Моля ви, ако някой види едни прекрасни раирани боксерки сред стърнища в близост до Айтос, ако може да ми ги запази и да ми ги увие във вестник и да ми ги прати. Много са ми скъпи, вероятно вече са изпрани, нали дъжд валя.

И това не е всичко. Не е. Геройски омазани, но прилежно забърсани с мокри кърпи, се дотътряме по късна доба в Слънчев бряг, баш пред китния ни хотел.

- Добър вечер къде ни е стаята и душа искаме да си свалим кожата.

- Ами нямате резервация.

- А, имаме направихме си я съвсем прилежно.

- Нямате.

- Имаме.

- Ами добре, ще ви настаним, наша е грешката, ама само камериерката знае коя стая е свободна, ей сега ще стане, бърчи нос дамата на рецепцията.

Добре, чудно помирисвам душа вече. Иде пиколото и ни води към друго фоайе. Ние чакаме и ни ядат едни огромни слънчевбрягски комари.

„Тука така ли се въдят?“, питаме младежа-пазач. „Мхм. Много гадно“. Честито, сега ще ни и изскръвосмучат, след като си оставихме вътрешностите по пътя.

Камериерката нещо се бави. Потропваме леко с пръстче и се каним да питаме дали има само една камериерка, или да предложим да изчистим стаята и да ни опростят нощувката. Ми пък сега...клиенти ли сме или безгащници. Да, де. По едно време пиколото изскача.

- Ле-ле. Стаята ще се забави. Ужас. Камериерката припадна, защото я събудих. Трябва малко да почакате, за да я заведа с линейка до болницата. Много ни е тежко с персонала.

Е, това е. Сега предизвикахме гърч на девойката.

- Ние ще почакаме, дано да е добре, нареждаме жалостиво. Чакаме, ядем и ходим вмирисани из Съни.

Слава богу пиколото се обажда, от хотела се обаждат. Камериерката е ок, стаята е ок. Всичко е ок. Без моите гащи по нивята , всичко е ок.

Изводи. Моля ви пийте умерено ирландско. Tullamore. С Dew и без Dew. Особено на път, за да не си хвърляте гащите обзети от долни съмнения.

И имайте предвид, ако ходите в Слънчев, че та страдат от липса на персонал. Явно и персонала страда.

Така че чилвайте и всичко сте се оправи. :)



Тагове:   гащи,   нивата,   камериерка,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. estrella - Безумие пълно:))))
13.08.2007 16:57
Това за бадемите и уискито не го знаех. Ама като не съм учила културология, така ще е. Буйна радост ме избива, че си жив и здрав, пък макар и без гащи.
цитирай
2. deninosht - !!!:)
13.08.2007 17:42
добри хора и вдигат хубави, едни такива партита,
......................

нека!:)
цитирай
3. анонимен - митове..
13.08.2007 18:01
е, това за Мирча Елиаде култово си е, да, заедно с дисциплината
цитирай
4. akasha85 - :D
13.08.2007 22:09
евала батйо! :) за яките емоции,човек може само да ти завиди... :) а за да избегнете подобни попътни развлечения,мога да препоръчам и непретенциозната ментичка със спрайт ( нали съм си клюкарка )! действа много освежаващо да знаете,за из път е perfect!
цитирай
5. xamctepa - Ееее...
14.08.2007 00:32
Ама мило, ти си съвсем попрекалил с бадемите вече! И хайде следващия път малко към северното черноморие, че ще се караме...
цитирай
6. darkanion - :):)
15.08.2007 20:26
Aм, само едно не разбрах - защо си си свалил гащите?!
цитирай
7. puma - koi e hotela
17.08.2007 00:17
da dadem edno ramo na personala ama samo za liatoto
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alex4o
Категория: Забавление
Прочетен: 339568
Постинги: 40
Коментари: 378
Гласове: 2189
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031